Velkommen til!

Vi ønsker at gøre travle (og trætte) forældres hverdag en smule nemmere ved at tilbyde nøje sammensatte grødkasser bestående af et bredt udvalg af økologisk mel, gryn, flager og koldpressede olier.

 

Vi har ikke nogle produkter at vise her lige nu.

Jeg er ret vild med Baby-Deli! Jeg elsker, hvordan deres lækre, simple produkter kan gøre hverdagen så meget nemmere for børnefamilier.

Ernæringsekspert Charlotte Seeger, stifter af Babybite.dk

 

 

Hvad er Baby-Deli?

På hjemmesiden her har du mulighed for at købe økologiske ingredienser (som du selv skal blande og tilberede), der hverken er forarbejdede eller tilført næringsstoffer fra vores side, hvilket gør det let for dig at gennemskue de enkelte produkters indhold. 

 

Vores ingredienser er ikke anderledes end dem, du finder i dit lokale supermarked eller helsekosten, men vi ønsker at gøre din hverdag en smule nemmere ved at tilbyde grødkasser bestående af et bredt udvalg af mel, gryn, flager og koldpressede olier - så du let kan lave hjemmelavede og varierede grødmåltider til dit barn (eller et andet grødhoved i familien) derhjemme uden at gå på kompromis med kvaliteten og den rene smag.

 

 

Hvorfor?

  • Det er nemt og tidsbesparende

  • Det er 100% økologisk

  • Du mindsker madspild, da du undgår at investere i et hav af forskellige mel-, gryn-, flage- og olietyper (som du alligevel aldrig når at få brugt) for at tilbyde varierede og hjemmelavede grødmåltider

  • Du har mulighed for at finde inspiration til (og afprøve) nye smage og konsistenser

  • Du kan med garanti altid finde en grødkasse, der passer til netop din families behov

  • Du stimulerer dit barns nysgerrighed, lyst til og interesse for mad ved at tilbyde det mange forskellige smage og konsistenser

0
IMG_2123